0 0
Negresa cu nuci si gem (by Mami)

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

4 Oua
300g Zahar
400ml Lapte
200ml Ulei
6 linguri Gem
500g Faina
50g Cacao
1 plic Praf de copt
Esenta de rom/vanilie
Ciocolata alba
100g Nuci

Negresa cu nuci si gem (by Mami)

  • 60 minute
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Negresa este una dintre prajiturile preferate ale familiei. Se face destul de repede si se mananca la fel de repede.

Pasi

1
Gata

Ouale se mixeaza cu zaharul si cu un varf de sare pana se obtine o crema.

2
Gata

Se adauga uleiul, laptele si gemul de fructe.

3
Gata

Se adauga faina cu praful de copt, cacao si esenta de rom sau de vanilie

4
Gata

Se presara nucile, taiate bucatele mici.

5
Gata

Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor timp de 40 de minute la 180 grade.

6
Gata

Se verifica daca s-a copt cu o scobitoare. Cand este gata se rade deasupra ciocolata alba sau neagra.

mihpre

anterior
Salata de castraveti cu marar
urmator
Briose cu ciocolata (by Mami)
anterior
Salata de castraveti cu marar
urmator
Briose cu ciocolata (by Mami)

Adauga comentariu