0 0
Pulpe de pui la Dry Cooker

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
1 kg Pulpe de pui dezosate
Sare
Piper
Diverse mirodenii
Ulei
Apa

Pulpe de pui la Dry Cooker

  • 40 minute
  • Persoane 5
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Recunosc ca nu sunt fan Dry Cooker. Il folosesc destul de rar. E mai mult o chestie psihologica pentru ca ma enerveaza destul de mult reclamele fortate facute la „produsele minune care fac o mancare extraordinara care de fapt se face mai mult singura iar vasele se spala si ele cat ai clipi din ochi”!

Din cand in cand insa il folosesc pentru ca reduce din timpul de preparare, in sensul ca face doua operatiuni intr-una: fierbe la abur produsul dupa care il coace. Pentru cantitati mai mici de mancare este ok, altfel folosesc cuptorul pentru acelasi procedeu, iar vara este destul de neplacut sa cresti temperatura in bucatarie pe langa cea care vine de afara.

 

(Visited 54 times, 1 visits today)

Pasi

1
Gata

Puneti putin ulei in dry cooker si adaugati putina apa.

2
Gata

Dati pulpele de pui cu sare si mirodenii si asezati-le in dry cooker.

3
Gata

Dati focul la potrivit si puneti capacul. Lasati sa se coaca timp de 20 de minute.

4
Gata

Luati capacul si intoarceti pulpele pe partea cealalta. Puneti capacul si mai lasati 10 minute.

5
Gata

Ridicati capacul. Nu stingeti focul la aragaz, lasati in continuare sa se prepare pulpele pana se evapora apa si carnea se rumeneste frumos.

6
Gata

Serviti cu garnitura (in cazul de fata conopida pane) si salata, eventual cu un sos de usturoi sau mustar langa.

mihpre

anterior
Cus Cus cu legume
urmator
Pancake sau Clatita americana
anterior
Cus Cus cu legume
urmator
Pancake sau Clatita americana

Adauga comentariu