Tarta de mere cu crema de vanilie… sau Apple custard pie. Placinta sau tarta cu crema a fost inventata cam prin Evul Mediu, si are la baza doua produse: o...
Aceasta reteta cremoasa de paste Orzo este facuta cu un sos alb de bacon crocant, ceapa caramelizata si parmezan sarat. Este un preparat perfect, care poate fi servit ca garnitura...
Am primit cadou acum ceva timp un vas Tajine si, pentru ca tot asteptam un prilej sa il folosesc, acesta s-a ivit cand am cumparat de la piata niste ficat...
Cand e sa gatesti ceva din bucataria engleza nu poti altfel decat sa te inspiri de la chefi englezi. Placinta ciobanului preparata de mine este inspirata de la Gordon Ramsey....
Vinete parmigiana este o reteta pe care am vazut-o din intamplare intr-un videoclip pe net. Mi s-a parut foarte simpla si foarte gustoasa, asa ca m-am decis sa incerc si...
Leftovers inseamna resturi de la diverse preparate. De obicei sunt carne: pui, porc, vita, curcan. Aproape de fiecare data cand fac gratar ramane niste carne pentru zilele urmatoare. Sunt sigur...
Stir fry de fructe de mare cu noodles este o reteta chinezeasca (cantoneza). In restaurantele chinezesti o puteti gasi sub numele de „Chow Mein”, fiind preparat cu orice fel de...
Piept de curcan: o delicatesa gastronomica. Este o carne foarte versatila, care se poate prepara intr-o multime de moduri, putand fi servita si in supe, ciorbe, ca aperitv sau fel...
Reteta de chiftele de pui, cartofi noi si salata asortata este una clasica romaneasca, cu diverse „variatiuni pe aceeasi tema”, in sensul ca chiftelele de pui pot fi inlocuite cu...
Torti fish wraps sunt niste rulouri de tortilla umplute cu peste si salsa de legume. Practic sunt un fel de burrito in care carnea de vita este inlocuita de cea...