Reteta de salau la cuptor cu sos de vin alb, unt si lamaie poate fi facuta cu orice fel de peste. Important este sa curatati peste de piele si, daca...
Reteta de chili con soya (chili cu soia) este similara cu cea de chili con carne, insa carnea este inlocuita cu bucatele de soia. Gustul este asemanator preparatului cu carne,...
Aceasta este una dintre prajiturile pe care le facea mama cand eram mic si care imi placea foarte mult. Nu stiam ca se cheama prajitura Figaro ci era cunoscuta ca...
Acest preparat l-am incadrat la aperitive pentru ca este sarat, are branza si cascaval si merge foarte bine cu o bere (sau mai multe) rece. Poate tine lejer locul floricelelor...
Noi romanii suntem ciorbari. Adica mancam ciorba (peste, de vita, de porc, de pui, cu legume) la aproape fiecare masa de pranz (uneori si la alte mese). Bine, nu toata...
Tuturor ne plac snitelele de vita sau porc, gujoanele de peste, degetelele de pui legume sau orice paneuri de carne sau legume (ciuperci, vinete, dovlecei), prajite in tigaie. O alternativa...
Guacamole este un sos originar din Mexic, pe baza de avocado, preparat – initial – de catre azteci inaintea secolului 16. Numele provine din limba Nahuati insemnand, ahuacamolli, practic sos...
Daca vreti sa diversitificati putin salata simpla de laptuca sau cea simpla ce castraveti, puteti face o combinatie intre cele doua si veti avea un gust mai complex in farfurie....