https://www.bucataria-lui-tati.ro
  • Categorii retete
  • Bucataria
    • Americana
    • Araba
    • Chinezeasca
    • Englezeasca
    • Frantuzeasca
    • Greceasca
    • Indiana
    • Italiana
    • Mexicana
    • Portugheza
    • Romaneasca
    • Ungureasca
  • Meniuri complete
  • Ingrediente
  • Contact
  • Categorii retete
  • Bucataria
    • Americana
    • Araba
    • Chinezeasca
    • Englezeasca
    • Frantuzeasca
    • Greceasca
    • Indiana
    • Italiana
    • Mexicana
    • Portugheza
    • Romaneasca
    • Ungureasca
  • Meniuri complete
  • Ingrediente
  • Contact
  • Categorii retete
  • Bucataria
    • Americana
    • Araba
    • Chinezeasca
    • Englezeasca
    • Frantuzeasca
    • Greceasca
    • Indiana
    • Italiana
    • Mexicana
    • Portugheza
    • Romaneasca
    • Ungureasca
  • Meniuri complete
  • Ingrediente
  • Contact
  • Acasa
  • Cuisine: Araba

Cuisine: Araba

Distribuiti

Tajine marocan de naut si legume

Timp preparare: 60 min
  • Mancaruri si tocanite
  • Araba Araba
Tajine (sau tagine) este o mancare facuta de populatia berbera din nordul Africii, preparata intr-un recipient de lut care ii poarta numele si care este...
Vezi reteta
384 Vizualizari
Distribuiti

Shakshuka

Timp preparare: 45 min
  • Mancaruri si tocanite
  • Araba Araba
De muuulta vreme vreau sa fac reteta aceasta de tocanita israeliana pe care am mancat-o la un moment dat la un restaurant cu specific mediteranean. Azi nu am mai ratat...
Vezi reteta
180 Vizualizari
Distribuiti

Cus Cus cu legume

Timp preparare: 30 minute
  • Garnituri
  • Araba Araba
Cus cus (sau couscous, de la kuskus in limba araba) sunt de fapt niste „paste” mici si rotunde facute din grau dur foarte folosite in bucatariile tarilor din nordul Africii...
Vezi reteta
193 Vizualizari
Distribuiti

Biban de mare si bulgur cu legume

Timp preparare: 60 minute
  • Meniuri
  • Peste, fructe de mare
  • Araba Araba
  • Greceasca Greceasca
Reteta pentru bulgur cu legume stir-fry o puteti vedea aici. Bibanul de mare a fost preparat la gratar. Se poate folosi orice fel de peste.
Vezi reteta
289 Vizualizari
Distribuiti

Bulgur cu legume stir-fry

Timp preparare: 40 minute
  • Garnituri
  • Araba Araba
Acum cativa ani de zile am fost in Turcia unde am descoperit bulgur-ul, in sensul ca am mancat mai multe preparate facute cu bulgur. Il cautam de mai mult timp...
Vezi reteta
350 Vizualizari
Distribuiti

Falafel

Timp preparare: 90 minute
  • Aperitive
  • Araba Araba
Falafel sunt chiftele facute din naut si diverse condimente, prajite in ulei, traditionale in Egipt si Orientul Mijlociu si servite de obicei cu lipie sau pita si diverse legume proaspete....
Vezi reteta
120 Vizualizari
Distribuiti

Supa crema de linte

Timp preparare: 60 minute
  • Ciorbe si supe
  • Araba Araba
Reteta aceasta, “Supa crema de linte“, am gasit-o intr-o carte cu retete romanesti si bulgaresti, primita cadou de Craciun. Pana acum mai facusem supa crema...
Vezi reteta
139 Vizualizari
Distribuiti

Suberek cu branza

Timp preparare: 60 minute
  • Aperitive
  • Gustari
  • Araba Araba
Suberek-ul este o mancare tatarasca foarte populara. Reteta clasica este cu carne de vita tocata, insa se poate face cu braza sau cu ciuperci.
Vezi reteta
799 Vizualizari
Distribuiti

Hummus

Timp preparare: 15
  • Aperitive
  • Garnituri
  • Araba Araba
Ce imi place mie la mancarea din Asia Mica este faptul ca e foarte „usoara”: usoara de facut, usoara la digerat. Pe langa aceasta, este bazata pe foarte multe fructe...
Vezi reteta
63 Vizualizari
Distribuiti

Sos de usturoi cu iaurt si patrunjel

Timp preparare: 15 minute
  • Sosuri
  • Araba Araba
Este o reteta libaneza asemanatoare cu mujdeiul cu usturoi, dar are in plus iaurt, lamaie si patrunjel. Se poate folosi si smantana in lsoc de...
Vezi reteta
878 Vizualizari
Distribuiti

Salata de vinete (by Ana)

Timp preparare: 30 min
  • Salate
  • Araba Araba
  • Romaneasca Romaneasca
Sunt mai multe moduri de a coace vinetele. Unii prefera sa le faca pe grill sau gratar, altii la cuptor.
Vezi reteta
87 Vizualizari

Cele mai apreciate retete

  • Orezul salbatic - cum se fierbeOrezul salbatic – cum se fierbe
  • Pastrav copt in folie, la gratarPastrav copt in folie, la gratar
  • Salau la cuptor cu sos de vin alb, unt si lamaieSalau la cuptor cu sos de vin alb, unt si lamaie
  • Tocan de mielTocan de miel
  • Placinta ciobanului (de la Gordon Ramsey)Placinta ciobanului (de la Gordon Ramsey)
  • Calamar pe grillCalamar pe grill
  • Ciuperci Pleurotus la cuptorCiuperci Pleurotus la cuptor
  • Chiftele a la bunicaChiftele a la bunica
  • Omleta simplaOmleta simpla
  • Friptura de porc la cuptorFriptura de porc la cuptor

Categorii

Altele

Altele

Aperitive

Aperitive

Ciorbe si supe

Ciorbe si supe

Conserve

Conserve

Deserturi

Deserturi

Garnituri

Garnituri

Gustari

Gustari

Mancaruri si tocanite

Mancaruri si tocanite

Meniuri

Meniuri

Oaie

Oaie

Pasare

Pasare

Paste

Paste

Peste, fructe de mare

Peste, fructe de mare

Porc

Porc

Salate

Salate

Sosuri

Sosuri

Vita

Vita

Sfaturi nutritionale si planuri de nutritie

Hai sa socializam

  • Categorii retete
  • Meniuri complete
  • Ingrediente
  • Contact

BUCATARIA LUI TATI | TOATE DREPTURILE REZERVATE | © 2016-2022