Aceasta reteta cremoasa de paste Orzo este facuta cu un sos alb de bacon crocant, ceapa caramelizata si parmezan sarat. Este un preparat perfect, care poate fi servit ca garnitura...
Am primit cadou acum ceva timp un vas Tajine si, pentru ca tot asteptam un prilej sa il folosesc, acesta s-a ivit cand am cumparat de la piata niste ficat...
Vinete parmigiana este o reteta pe care am vazut-o din intamplare intr-un videoclip pe net. Mi s-a parut foarte simpla si foarte gustoasa, asa ca m-am decis sa incerc si...
Leftovers inseamna resturi de la diverse preparate. De obicei sunt carne: pui, porc, vita, curcan. Aproape de fiecare data cand fac gratar ramane niste carne pentru zilele urmatoare. Sunt sigur...
Stir fry de fructe de mare cu noodles este o reteta chinezeasca (cantoneza). In restaurantele chinezesti o puteti gasi sub numele de „Chow Mein”, fiind...
Piept de curcan: o delicatesa gastronomica. Este o carne foarte versatila, care se poate prepara intr-o multime de moduri, putand fi servita si in supe, ciorbe, ca aperitv sau fel...