Varianta de post de “tocana de cartofi” am pus-o aici. Daca insa vreti sa va “dedulciti” cu niste carne afumata, urmatii pasii de mai jos. Daca preferati o tocana de...
Chips (sau Crisp, cum li se mai zice in Anglia) sunt felii subtiri de cartofi prajite intr-o baie de ulei bine incins. Ele se pot sevi atat ca apetitive, snack-uri...
Curcanul (Meleagris gallopavo) este pas?re de talie mare, originar? din America (SUA, Mexic), domesticit? deja în timpul aztecilor, care a fost adus? în Europa in...
De cate ori fac chiftele si snitele nu mai mananca nimeni din casa asezat la masa. Asta pentru ca inevitabil toata lumea trece prin bucatarie si le culeg direct din...
Este o mancare „de post” ce poate fi insa folosita si ca garnitura la o bucatica buna de friptura 🙂…. Mai ales langa niste carnati si carne de la garnita...
Pentru pestele afumat folositi ceva de calitate. Daca aveti posibilitatea sa luati pastrav afumat pe cetina de brad, de la pastravarii, ar fi ideal. Altfel, cand mergeti in supermarket-uri rugati...
Ciorba de loboda este o mancare usoara, de primavara, avand ca principalele ingrediente, pe langa loboda, cartofi noi, ceapa verde, leurda si stevie. Leurda are un gust putin spre usturoi....