• Bucataria lui Tati
  • Categorii retete
  • Cautare dupa ingrediente
  • Contact
  • Bucataria lui Tati
  • Categorii retete
  • Cautare dupa ingrediente
  • Contact
  • Acasa
  • Ingredient: Ou

Ingredient: Ou

Distribuiti

Pancake sau Clatita americana

Timp preparare: 30 minute
  • Deserturi
Pancake este o clatita mai groasa, gatita dupa acelasi procedeu si compozitie ca si clatitele frantuzesti (crepes). Spre deosebire de acestea din urma la compozitie se  adauga praf de copt...
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Negresa cu nuci si gem (by Mami)

Timp preparare: 60 minute
  • Deserturi
Negresa este una dintre prajiturile preferate ale familiei. Se face destul de repede si se mananca la fel de repede.
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Maioneza

Timp preparare: 20 minute
  • Sosuri
Maioneza este un sos originar din Franta care are in compozitie ou, ulei si mustar. Este folosita la diverse salate si sandwich-uri.
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Friganele

Timp preparare: 10 minute
  • Altele
  • Aperitive
“Friganele” sunt niste banale felii de paine date prin ou cu lapte si apoi prajite in ulei. Cand eram mic mama le facea ori de cate ori ii mai ramanea...
Like 1
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Gogosi (simple sau umplute cu gem)

Timp preparare: 120 minute
  • Deserturi
Un alt “gust al copilariei” este cel al gogosilor umplute cu gem, facute de mama. Imi aduc aminte si acum cum ea pregatea aluatul si dupa ce il intindea pe...
Like 1
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Tarta cu praz si pui

  • Aperitive
Cu putin talent si arta, Dupa cat imi pare mie, Poti sa faci din praz si tarta, Daca stii bucatarie Poate nu multi dintre voi au auzit de Pastorel Teodoreanu,...
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Clatite cu dulceata sau cu gem

Timp preparare: 45 minute
  • Deserturi
Clatitele reprezinta un preparat destul de versatil, putand fi mancate atat dulci cat si sarate si putand fi umplute cu diverse: gem, dulceata, crema de ciocolata cu alune, branza, carne...
Like 1
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Aperitiv cu dovlecei (by Mami)

Timp preparare: 60 minute
  • Aperitive
Este un aperitiv sarat, pe baza de dovlecei si branza, dar pe care noi il facem si servim sub forma de briose. Se prepara repede si merge foarte bine cu...
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Pizza de casa

Timp preparare: 40 minute
  • Aperitive
  • Paste
Sau pizza de la casa, facuta cu paine si nu cu aluat. Ce-mi place mie cand fac pizza de casa e ca pot sa pun orice vreau pe ea, orice...
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Omleta simpla

Timp preparare: 10 minute
  • Aperitive
Este reteta pentru o omleta simpla, doar cu oua si putina sare. Se pot face diverse variatiuni pe aceeasi tema, adaugand legume, bacon, branza, cascaval si altele.
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Legume gratinate

Timp preparare: 40 minute
  • Garnituri
Legumele gratinate reprezinta un preparat care poate fi servit atat ca si garnitura la carne si peste, dar si individual. Pot fi folosite aproape orice legume, insa de obicei pun...
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Paste a la Carbonara (by Mami)

Timp preparare: 30 minute
  • Paste
Este una din retetele preferate de pitici, atat cand le facem acasa dar si cand mergem la restaurant. Desi contin ou, acesta nu se “fierbe” dinainte ci se adauga la...
Like 1
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Conopida pane

Timp preparare: 30 min
  • Garnituri
Acest fel de garnitura se poate face atat cu conopida cat si cu dovlecei sau ciuperci. Procedeul este acelasi.
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Cheesecake (by Ingrid)

Timp preparare: 90 minute
  • Deserturi
Reteta nu imi apartine mie ci prietenei mele Ingrid, cu care colaborez pe un alt blog. Insa va garantez ca este o prajitura foarte delicioasa.
Like 3
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Suberek cu branza

Timp preparare: 60 minute
  • Aperitive
  • Gustari
Suberek-ul este o mancare tatarasca foarte populara. Reteta clasica este cu carne de vita tocata, insa se poate face cu braza sau cu ciuperci.
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Intrari noi

Vrei sa primesti pe mail retetele noi? Inscrie-te aici.

Cele mai apreciate retete

  • Ciuperci Pleurotus la cuptorCiuperci Pleurotus la cuptor
  • Iutari in otetIutari in otet
  • Coaste de porc marinate, la cuptorCoaste de porc marinate, la cuptor
  • Chiftele a la bunicaChiftele a la bunica
  • Placinta cu dovleacPlacinta cu dovleac
  • Tocan de mielTocan de miel

Categorii

Altele

Altele

Aperitive

Aperitive

Ciorbe si supe

Ciorbe si supe

Conserve

Conserve

Deserturi

Deserturi

Garnituri

Garnituri

Gustari

Gustari

Mancaruri si tocanite

Mancaruri si tocanite

Oaie

Oaie

Pasare

Pasare

Paste

Paste

Peste, fructe de mare

Peste, fructe de mare

Porc

Porc

Salate

Salate

Sosuri

Sosuri

Vita

Vita

Ingrediente

apa Ardei Ardei iuti Bacon Branza Carnati Cartof Cartofi Cascaval Castraveti Ceapa Ciuperci Conopida Dovlecei Faina Fasole Iaurt Lapte Mamaliga Masline Morcov Mozarella Oaie Orez Ou Oua Paine Paste Peste Porc Porumb Praz Prosciutto Pui Rosii Smantana Spanac Telina Ulei Ulei de masline Unt Usturoi Vinete Vita Zahar
  • Bucataria lui Tati
  • Categorii retete
  • Cautare dupa ingrediente
  • Contact

BUCATARIA LUI TATI | TOATE DREPTURILE REZERVATE | © 2016