• Bucataria lui Tati
  • Categorii retete
  • Cautare dupa ingrediente
  • Contact
  • Bucataria lui Tati
  • Categorii retete
  • Cautare dupa ingrediente
  • Contact
  • Acasa
  • Ingredient: Usturoi

Ingredient: Usturoi

Distribuiti

Macrou in sos de rosii la cuptor

Timp preparare: 60 minute
  • Peste, fructe de mare
Macrou in sos de rosii la cuptor este una dintre mancarurile preferate ale copilariei. Pe vremea comunistilor nu prea aveam acces la orice fel de peste, oferta era limitata. Cel...
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Ciuperci cu usturoi la cuptor

Timp preparare: 30 minute
  • Garnituri
Cu ciupercile nu trebuie sa fi prea inventiv cand le gatesti. Insa trebuie sa ai in minte doua lucruri: ustoroiul si uleiul de masline merg de minune cu ciupercile atunci...
Like 2
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Tocan de miel

Timp preparare: 180 minute
  • Mancaruri si tocanite
  • Oaie
Va spun din start ca tocan de miel (sau tocana/tocanita de miel) este o mancare destul de grea si asta datorita faptului ca mielul are multa grasime. De aceea, pentru...
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Peste prajit in malai

Timp preparare: 30 minute
  • Peste, fructe de mare
Cred ca fiecare reteta are povestea ei. Pentru mine, povestea acestei retete tine de copilarie cand mergeam la bunici si prindeam peste la rau, cu mana, iar apoi bunica il...
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Scoici cu vin alb usturoi si patrunjel (by Monica)

Timp preparare: 30
  • Peste, fructe de mare
Acum cativa ani, in august, am fost in Paris la niste prieteni. Discutand printre altele si despre mancare, am vrut sa mergem la un restaurant sa mancam scoici insa, din...
Like 1
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Risotto – reteta de baza

  • Aperitive
  • Garnituri
Risotto este o mancare de orez italiana, preparata treptat cu zeama de carne (pui, vita). Ingredientele de baza sunt orez, ceapa, usturoi, parmezan, dar mai pot fi adaugate si alte...
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Bruschetta cu prosciutto si rosii

Timp preparare: 15 minute
  • Aperitive
Brsuchetta este un aperitiv originar din Italia, constand intr-o felie de paine frecata cu usturoi si ulei de masline, coapta apoi in cuptor si peste care se pun diverse ingrediente:...
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Calamar pe grill

  • Peste, fructe de mare
Cel mai bun calamar facut pe grill l-am mancat in Grecia. De fapt tot acolo am mancat cel mai bun peste si cele mai bune fructe de mare. In Bucuresti...
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Paste a la Carbonara (by Mami)

Timp preparare: 30 minute
  • Paste
Este una din retetele preferate de pitici, atat cand le facem acasa dar si cand mergem la restaurant. Desi contin ou, acesta nu se “fierbe” dinainte ci se adauga la...
Like 1
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Sos salsa pentru Nachos

Timp preparare: 40 minute
  • Sosuri
Inainte de a “inventa” aceasta reteta cumparam din comert borcane cu sosuri de salsa sau de branza pentru nachos. Vazand insa ingredientele si tinand cont ca acele sosuri au destul...
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Saramura de crap

Timp preparare: 60 minute
  • Peste, fructe de mare
Crapul pentru re?eta asta se poate face în dou? feluri: la cuptor sau pr?jit. Cel mai usor se prepara pe grill, timpul de preparare fiind mai mic.
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Ostropel de pui

Timp preparare: 60 minute
  • Mancaruri si tocanite
… cu mamaliguta. Ce poate fi mai delicios? De cand ma stiu am avut impresia ca mancarea aceasta este una olteneasca. Nu de alta dar se facea destul de des...
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Cartofi cu usturoi

Timp preparare: 20 min
  • Garnituri
Este o garnitura care se potriveste la orice fel de carne. Usturoiul le da o aroma aparte.
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu
Distribuiti

Sos de usturoi cu iaurt si patrunjel

Timp preparare: 15 minute
  • Sosuri
Este o reteta libaneza asemanatoare cu mujdeiul cu usturoi, dar are in plus iaurt, lamaie si patrunjel. Se poate folosi si smantana in lsoc de iaurt, dar e mai grasa.
Like 0
Citeste mai mult
Comentariu

Vrei sa primesti pe mail retetele noi? Inscrie-te aici.

Cele mai apreciate retete

  • Ciuperci Pleurotus la cuptorCiuperci Pleurotus la cuptor
  • Iutari in otetIutari in otet
  • Coaste de porc marinate, la cuptorCoaste de porc marinate, la cuptor
  • Chiftele a la bunicaChiftele a la bunica
  • Placinta cu dovleacPlacinta cu dovleac
  • Tocan de mielTocan de miel

Categorii

Altele

Altele

Aperitive

Aperitive

Ciorbe si supe

Ciorbe si supe

Conserve

Conserve

Deserturi

Deserturi

Garnituri

Garnituri

Gustari

Gustari

Mancaruri si tocanite

Mancaruri si tocanite

Oaie

Oaie

Pasare

Pasare

Paste

Paste

Peste, fructe de mare

Peste, fructe de mare

Porc

Porc

Salate

Salate

Sosuri

Sosuri

Vita

Vita

Ingrediente

apa Ardei Ardei iuti Bacon Branza Carnati Cartof Cartofi Cascaval Castraveti Ceapa Ciuperci Conopida Dovlecei Faina Fasole Iaurt Lapte Mamaliga Masline Morcov Mozarella Oaie Orez Ou Oua Paine Paste Peste Porc Porumb Praz Prosciutto Pui Rosii Smantana Spanac Telina Ulei Ulei de masline Unt Usturoi Vinete Vita Zahar
  • Bucataria lui Tati
  • Categorii retete
  • Cautare dupa ingrediente
  • Contact

BUCATARIA LUI TATI | TOATE DREPTURILE REZERVATE | © 2016