0 0
Ardei iuti in otet

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

5 kg Ardei iuti
Otet
Apa
Piper
Sare
Zahar
Foi de dafin

Ardei iuti in otet

  • 50 minute
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Este practic aceeasi reteta cu Gogosari in otet. O sa reproduc practic aceiasi pasi si in aceasta reteta, pentru a va fi mai usor sa o cititi.

Pasi

1
Gata

Se spala bine ardeii.

2
Gata

Spalati borcane mici (de 400g) si lasati-l e sa se scurga de apa.

3
Gata

Procedati ca la reteta de Gogosari in otet si puneti in fiecare borcan otet cam de 1-2 degete inaltime. Adaugati cateva boabe de piper si de mustar, o lingurita (!) rasa de sare si 2 lingurite rase de zahar.

4
Gata

Asezati ardeii "in picioare" in borcane si apoi adaugati apa pana se umplu borcanele.

5
Gata

Mai puneti niste boabe de piper si de mustar si o foaie de dafin.

6
Gata

Strangeti bine capacele si puneti borcanele in tava la cuptor. Adaugati apa in tava si fierbeti 30 de minute.

7
Gata

Opriti cuptorul si lasati sa se raceasca cateva ore. Verificati daca capacele "s-au tras". Cele care nu sunt "trase" (vidate) se scot, se schimba capacul si se pun iar la bain-marie.

mihpre

gogosari in otet
anterior
Gogosari in otet
compot de prune
urmator
Compot de prune (sau alte fructe)
gogosari in otet
anterior
Gogosari in otet
compot de prune
urmator
Compot de prune (sau alte fructe)

Adauga comentariu