• Home
  • Pasare
  • Aripioare de pui la cuptor, cu sos barbecue
Aripioare de pui la cuptor, cu sos barbecue

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Sosul pentru marinat
1 lingura Boia dulce
1 lingura Ghimbir macinat
1 lingurita Piper
1 lingurita Turmeric
1 lingura Garam Masala
1 lingurita Usturoi uscat
1 lingura Zahar brun
3 linguri Ketchup
Sare
100ml Bere
Aripioare de pui
1kg Aripioare de pui

Aripioare de pui la cuptor, cu sos barbecue

  • 160 min
  • Medium

Ingredients

  • Sosul pentru marinat

  • Aripioare de pui

Directions

Share

Aripioare de pui. Desi nu sunt la fel de apreciate precum pieptul, pot fi o varianta excelenta pentru o masa de pranz sau o gustare de dupa-amiaza. Iar atunci cand sunt facute la cuptor si insotite de un sos barbecue si o bere rece, sunt un deliciu.

Reteta de mai jos este picanta dar puteti elimina ingredientele iuti daca nu va impacati cu picanteriile 😉

 

Steps

1
Done

Pregatirea si marinarea

Se spala aripioarele si se indeparteaza eventualele resturi de pene.

2
Done

Se combina toate ingredientele de marinat intr-un bol mare, dupa care se adauga aripioarele si se amesteca bine.

3
Done

Se acopera bolul cu folie alimentara si se da la rece timp de 2 ore.

4
Done

Coacerea

Dupa 2 ore se scoate bolul cu aripioarele din frigider.
Se incinge cuptorul la 200 grade.

5
Done

Se pune foaie de copt intr-o tava si se aranjeaza frumos aripioarele. Se pune tava in cuptor.

6
Done

Lasati la copt timp de 40 de minute (sau mai mult, dupa gust).

7
Done

Puneti aripioarele coapte intr-o farfurie incapatoare si serviti cu sos barbecue si o bere rece.

mihpre

sos barbecue
previous
Sos barbecue
pastrav copt la gratar
next
Pastrav copt in folie, la gratar
sos barbecue
previous
Sos barbecue
pastrav copt la gratar
next
Pastrav copt in folie, la gratar

Add Your Comment