0 0
Cheesecake (by Ingrid)

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
2 Galbenusuri de ou
700g Branza proaspata
250g Zahar
200g Smantana
2 pachete Biscuiti Digesta de la Dobrogea
80g Unt
Esenta vanilie, rom

Cheesecake (by Ingrid)

  • 90 minute
  • Persoane 8
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Reteta nu imi apartine mie ci prietenei mele Ingrid, cu care colaborez pe un alt blog. Insa va garantez ca este o prajitura foarte delicioasa.

Pasi

1
Gata

Topim untul într-un ibric pe foc

2
Gata

Sf?râm?m biscui?ii sau îi b?gam la robotul de buc?t?rie

3
Gata

Amestec?m untul cu biscui?ii ?i tapet?m tava cu aceast? combina?ie de unt ai biscui?i. Nu trebuie s? semene cu un aluat. Trebuie doar s? împingem cu degetele acest amestec, ca s? se formeze un strat de 2-3 cm pe fundul t?vii. Dup? ce termin?m opera?iunea, punem tava la rece în frigider.

Foarte util ar fi un robot de buc?t?rie. Eu am folosit dispozitivul cu lame.

4
Gata

În cana robotului de buc?t?rie am pus brânza, zaharul, smântâna ?i ou?le ?i am amestecat maxim 5 minute ?i am ob?inut o crem? foarte fin? de brânz?. Ou?le se adaug? pe rând ?i se a?teapt? omogenizarea compozi?iei înainte de a ad?uga urm?torul ou.

5
Gata

Înc?lzi?i cuptorul la 180 de grade, turna?i crema de brânz? peste blatul de biscui?i ?i b?ga?i totul la cuptor timp de 40-45 de minute.

6
Gata

Musai trebuie s? petreac? o sear? la frigider ca s? se înt?reasc? pentru c? ini?ial este cam gelatinoas?. Nu am zis nimic de esen?e pentru c? sunt op?ionale. Dac? sunte?i fan o anumit? arom?, o adauga?i în timp ce mixa?i crema de brânz?. Dac? nu ave?i robot de buc?t?rie pute?i folosi lini?ti?i mixerul. A doua zi se m?nânc? cu poft?!

Mihai Preda

anterior
Supa crema de rosii
urmator
Gem de prune cu samburi de nuca
anterior
Supa crema de rosii
urmator
Gem de prune cu samburi de nuca

Adauga comentariu