Chili con carne

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500g Carne de vita maruntita
4 Ardei iuti
1 cutie Fasole kidney conserva
1 cutie Fasole alba conserva
400g Rosii cuburi
200g Porumb dulce
100ml Sos de rosii
1 Ceapa
3-4 catei Usturoi
Boia dulce
Boia iute
Sare
Piper
Ulei
Oregano

Chili con carne

  • 60 minute
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

O reteta clasica mexicana, care combina destul de multe ingrediente savuroase, chili con carne este una dintre mancarurile preferate ale familiei. Pentru gatit folosesc de obicei fasole, porumb si rosii de la conserva, deoarece fierb mai repede.

Steps

1
Done

Taiati ceapa si usturoiul marunt, scoateti semintele din ardeii iuti si taiati-i si pe acestia marunt.

2
Done

Puneti o oala mai mare pe aragaz, la foc mediu, adaugati uleiul si cand s-a incins caliti cepa, usturoiul si ardeii. Adaugati 1 lingura de sare. Dati la foc mic si amestecati incontinuu, avand grija sa nu se arda.

3
Done

Puneti carnea tocata in oala si amestecati cu celelalte ingrediente, pana cand se rumeneste

4
Done

Desfaceti conservele de fasole, rosii si porumb, goliti jumatate din lichid si rasturnati-le in oala cu ceapa. Adaugati apoi soia si sucul de rosii. Puneti, dupa gust, piper si paprika dulce si paprika iute. Daca consistenta vi se pare prea groasa, mai adaugati putina apa.

5
Done

Aduceti la punctul de fierbere si dati focul la mic, fierband cu capacul pe oala, timp de 10-15 minute. Din cand in cand amestecati, ca sa nu se prinda. Cu 2-3 minute inainte de a lua de pe foc adaugati oregano.

mihpre

previous
Ciorba cu perisoare
next
Sos salsa pentru Nachos
previous
Ciorba cu perisoare
next
Sos salsa pentru Nachos

Add Your Comment