Chips de cartofi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
12 Cartofi potriviti
Sare
Ulei

Chips de cartofi

  • 20 minute
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Chips (sau Crisp, cum li se mai zice in Anglia) sunt felii subtiri de cartofi prajite intr-o baie de ulei bine incins. Ele se pot sevi atat ca apetitive, snack-uri dar si ca garnituri la diverse preparate pe baza de carne si peste. Pot fi preparate doar cu sare sau combinate cu sare si diverse mirodenii.

Daca doriti, puteti incerca sa faceti cips si din morcovi sau dovlecei. Sunt la fel de gustoase.

Steps

1
Done

Alegeti cate 2 cartofi potriviti pentru fiecare persoana. Curatati cartofii de coaja si taiati-i felii subtiri. Daca nu va ies prea subtiri cu cutitul puteti incerca sa ii dati pe lama de la razatoare sau, daca aveti, folositi razatoarele acelea speciale pentru feliat.

2
Done

Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca sau o friteuza.

3
Done

Dati cartofii prin sare (si mirodenii) si puneti-i in tigaie. Dupa cateva minute sunt facuti. Scoateti-i cu o spatula si puneti-i intr-un castron, pe un servetel absorbant.

mihpre

Iutari la otet
previous
Iutari in otet
salata castraveti marar
next
Salata de castraveti cu marar
Iutari la otet
previous
Iutari in otet
salata castraveti marar
next
Salata de castraveti cu marar

Add Your Comment