Ciorba cu perisoare

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Perisoare
300g Carne de vita tocata
1 Morcov
1 Ceapa
1 jumatate Cana orez
1 Ou
1-2 linguri Faina
Sare
Piper
Patrunjel
Ciorba
2 Morcovi
3-4 Cartofi
1 Pastarnac mic
1 Telina mica
1 Ardei
3-4 Rosii
Sare
Piper
Patrunjel

Ciorba cu perisoare

  • 60 minute
  • Serves 8
  • Medium

Ingredients

  • Perisoare

  • Ciorba

Directions

Share

Poti sa-i dai orice mioriticului: pana nu inmoaie lingura in zeama lui fierbinte, groasa si acra, nu simte ca traieste.

(Radu Anton Roman, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”)

Steps

1
Done

Se toaca carnea si ceapa marunt si se da morcovul pe razatoare. Intr-un castron incapator se pun toate ingredientele alaturi de ou, orez, sare, piper si patrunjel si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena. Se fac persisoare de 1,5-2 cm diametru

2
Done

Se pune o oala cu 1,5litri pe aragaz, la foc mic

3
Done

Ceapa, morcovii, albitura, ardeii se toaca la robot, marunt si se pun in apa la fiert.

4
Done

Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete de 1 cm. Se pun apoi in oala.

5
Done

Adaugati perisoarele si mai lasati la fiert cam 15-20 minute pana cand se fierbe orezul.

mihpre

previous
Saramura de crap
next
Chili con carne
previous
Saramura de crap
next
Chili con carne

Add Your Comment