Ciuperci Pleurotus la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500g Ciuperci Pleurotus
Sare
Piper
Ulei de masline

Ciuperci Pleurotus la cuptor

  • 20 minute
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Practic, reteta poate fi facuta cu orice fel de ciuperci comestibile si este o alternativa la reteta de ciuperci la gratar.

Spre deosebire de ciupercile de tip palarie, Pleurotus este o ciuperca de tip lamela, inrudita cu ciupercile de copac. Este una dintre cele mai cultivate ciuperci din lume. In Romania nu sunt atat de des folosite in mancaruri, la noi fiind preferate ciupercile de tip Champignon.

Steps

1
Done

Se spala bine ciupercile si se separa in bucati. Incingeti cuptorul la 180 grade.

2
Done

Adaugati foarte putin ulei de masline intr-o tava. Aranjati ciupercile in tava si presarati sare si piper. Stropiti foarte putin ulei de masline peste ele.

3
Done

Dati la cuptor timp de 15 minute, pana se rumenesc.

4
Done

Scoateti pe o farfurie si presarati deasupra cascaval sau parmezan.

mihpre

mancare de cartofi
previous
Mancare de cartofi
sarmale foi varza
next
Sarmale in foi de varza murata (by Bunica)
mancare de cartofi
previous
Mancare de cartofi
sarmale foi varza
next
Sarmale in foi de varza murata (by Bunica)

Add Your Comment