0 0
Ciuperci umplute, la cuptor

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
1kg Ciuperci champignon
200g Bacon
1 Ceapa mica
100g Cascaval

Ciuperci umplute, la cuptor

  • 30
  • Persoane 5
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Ciupercile pregatite la cuptor poate avea o umplutura care sa contina diverse ingrediente. Eu folosesc de obicei picioarele de la ciuperci, ceapa, bacon si cascaval, dar poate fi folosita branza de burduf, slaninuta, kaizer, diverse ierburi aromate.

Preparatul poate fi servit atat ca aperitiv dar si ca garnitura la diverse alte preparate din carne.

Ciupercile care se folosesc sunt de tip champignon mari, astfel incat sa tina mai multa compozitie.

Pasi

1
Gata

Incingeti cuptorul la 180 grade,

2
Gata

Spalati bine ciupercile si scoateti piciorul. Aveti grija sa nu le rupeti palaria. Tocati picioarele de ciuperca cubulete. Ceapa se curata de coaja si se toaca marunt. Bacon-ul il taiati si pe el patratele.

3
Gata

Intr-o tigaie incinsa la foc mediu puneti putin ulei de masline. Adaugati apoi ceapa si caliti-o pana devine sticloasa. Puneti baconul si picioarele de ciuperca tocate si caliti-le impreuna cu ceapa pana se rumenesc. Aveti grija sa nu ardeti.

4
Gata

Luati tigaia de pe foc si radeti deasupra cascavalul. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati cateva fire de marar sau patrunjel, tocate marunt.

5
Gata

Aranjati palariile de ciuperca intr-o tava incapatoare. Cu o lingura umpleti palariile cu compozitia din tigaie.

6
Gata

Dati la cuptor timp de 5-10 de minute (sau mai mult, daca e nevoie), pana se rumeneste compozitia.

7
Gata

Serviti ca aperitiv sau ca garnitura la preparate din carne.

Mihai Preda

snitel de porc
anterior
Snitele de porc
urmator
Quiche cu pui si praz
snitel de porc
anterior
Snitele de porc
urmator
Quiche cu pui si praz

Adauga comentariu