Ciuperci umplute, la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1kg Ciuperci champignon
200g Bacon
1 Ceapa mica
100g Cascaval

Ciuperci umplute, la cuptor

  • 40
  • Serves 5
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Ciupercile pregatite la cuptor poate avea o umplutura care sa contina diverse ingrediente. Eu folosesc de obicei picioarele de la ciuperci, ceapa, bacon si cascaval, dar poate fi folosita branza de burduf, slaninuta, kaizer, diverse ierburi aromate.

Preparatul poate fi servit atat ca aperitiv dar si ca garnitura la diverse alte preparate din carne.

Ciupercile care se folosesc sunt de tip champignon mari, astfel incat sa tina mai multa compozitie.

Steps

1
Done

Incingeti cuptorul la 180 grade,

2
Done

Spalati bine ciupercile si scoateti piciorul. Aveti grija sa nu le rupeti palaria. Tocati picioarele de ciuperca cubulete. Ceapa se curata de coaja si se toaca marunt. Bacon-ul il taiati si pe el patratele.

3
Done

Intr-o tigaie incinsa la foc mediu puneti putin ulei de masline. Adaugati apoi ceapa si caliti-o pana devine sticloasa. Puneti baconul si picioarele de ciuperca tocate si caliti-le impreuna cu ceapa pana se rumenesc. Aveti grija sa nu ardeti.

4
Done

Luati tigaia de pe foc si radeti deasupra cascavalul. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati cateva fire de marar sau patrunjel, tocate marunt.

5
Done

Aranjati palariile de ciuperca intr-o tava incapatoare. Cu o lingura umpleti palariile cu compozitia din tigaie.

6
Done

Dati la cuptor timp de 20 de minute (sau mai mult, daca e nevoie), pana se rumeneste compozitia.

7
Done

Serviti ca aperitiv sau ca garnitura la preparate din carne.

mihpre

snitel de porc
previous
Snitele de porc
cartof umplut curcan bruschetta
next
Cartof umplut, piept de curcan, bruschetta – la cuptor
snitel de porc
previous
Snitele de porc
cartof umplut curcan bruschetta
next
Cartof umplut, piept de curcan, bruschetta – la cuptor

Add Your Comment