0 0
Coaste de porc la cuptor

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
Coaste de porc afumate
Ceapa
Sare
Piper

Coaste de porc la cuptor

  • 120 minute
  • Persoane 6
  • Usoara

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

La aceasta reteta coastele de porc se fierb inainte de a se da la cuptor, astfel incat, la cuptor vor fi deja moi si sunt doar rumenite.

Pasi

1
Gata

Se taie coastele bucati potrivite

2
Gata

Se curata 3-4 cepe de coaja si se taie in bucati mai mari.

3
Gata

Incingeti ulei intr-o tigaie si caliti ceapa pana devine sticloasa. Adaugati apoi coastele de porc si rumeniti-le si pe ele putin.

4
Gata

Puneti o oala incapatoare pe foc cu apa si sare. Cand apa fierbe adaugati ceapa si coastele si fierbeti la foc mic timp de 1 ora - 1 ora 30 de minute, pana cand carnea devine moale.

5
Gata

Incingeti cuptorul la 180 grade. Puneti oala la cuptor si lasati acolo pana cand apa scade si coastele sunt rumenite iar ceapa este caramelizata.

6
Gata

Serviti cu cartofi cu rozmarin (la cuptor sau in tigaie)

tocanita de galbiori
anterior
Tocanita de galbiori
Iutari la otet
urmator
Iutari in otet
tocanita de galbiori
anterior
Tocanita de galbiori
Iutari la otet
urmator
Iutari in otet

Adauga comentariu