0 0
Ghiveci cu legume

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
1kg Cartofi
2 Morcovi
3 Ceapa
1 Telina
4 Rosii
2 Ardei
1 Varza
100g Fasole verde
2 Vinete
2 Dovlecei
Sare
Piper
Ulei
Mirodenii

Ghiveci cu legume

  • 60 minute
  • Persoane 6
  • Usoara

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Pe române?te, îi spunem Ghiveci de legume. Pe fran?uze?te i se zice Ratatouille. Este o amestec?tur? de legume, foarte gustoas? ?i numai bun? pentru zilele de toamn?-iarn?.

Pasi

1
Gata

Se spala si se curata toate legumele. Ceapa se toaca marunt, celelalte se taie bucati potrivite, la 1cm fiecare

2
Gata

Se caleste ceapa in ulei in oala pentru ghiveci. Se adauga apoi treptat legumele, in ordinea consistentei, cele mai tari la inceput, cele mai moi la sfarsit: morcovi, telina, ardei, fasole, cartofi, dovlecei, vinete, varza, rosii.

3
Gata

Se pune apa cam 1 cm sub nivelul legumelor. Se adauga sare si mirodenii si se lasa la fiert, acoperind oala cu un capac, la foc mic pana cand s-au fiert toate legumele si s-a facut o mancare mai scazuta.

Mihai Preda

anterior
Conopida pane
urmator
Musaca de cartofi si vinete
anterior
Conopida pane
urmator
Musaca de cartofi si vinete

Adauga comentariu