0 0
Gujoane de peste

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
Peste
3 Oua
Faina
Lapte
Sare
Piper
Ulei

Gujoane de peste

  • 60 minute
  • Persoane 6
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Gujoanele de peste sunt de fapt un fel de snitele. Se prepara ca snitelele de pui sau ca puiul Shanghai doar ca se foloseste carne de… exact! Peste.

Pentru peste puteti folosi o specie cu carnea alba si tare: biban de mare, dorada, salau, cod etc.

Pasi

1
Gata

Filetare peste

Pentru filetare (daca nu am cumparat deja fileuri) eu procedez in felul urmator:
Separ capul si coada de la peste. Il tai apoi pe mijloc, indepartand coloana. Scot oasele de la burta si apoi, cu cutitul, indepartez pielea. Tai apoi fileurile in bucati mai mici.

2
Gata

Puneti bucatile de peste intr-un castron si presarati sare si boia (sau alte mirodenii) deasupra.

3
Gata

Faceti o compozitie mai groasa din oua, faina, lapte si sare. Trebuie sa aibe o consistenta de iaurt gras, pentru a se lipi de carnea de peste si a nu cadea, atunci cand puneti in tigaie.

4
Gata

Dati carnea de peste prin faina (nu este obligatoriu) si apoi prin compozitia de ou, lapte si faina.

5
Gata

Incingeti ulei mai mult intr-o tigaie adanca (wok) sau folositi o friteuza. Adaugati pe rand carnea data prin compozitie si rumeniti pe ambele parti.

6
Gata

Serviti cu o garnitura de cartofi, legume sotate sau orez.

salata greceasca
anterior
Salata greceasca
tocanita de galbiori
urmator
Tocanita de galbiori
salata greceasca
anterior
Salata greceasca
tocanita de galbiori
urmator
Tocanita de galbiori

Adauga comentariu