0 0
Macrou cu legume la tigaie

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
4 bucati Macrou
1 Dovlecel
1 Ardei capia
2 Morcovi
2 Ceapa rosie

Macrou cu legume la tigaie

  • 30 minute
  • Persoane 4
  • Usoara

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Macroul este un peste destul de comun in mancarurile din Romania. Era printre putinele delicatese inainte de 1990 de ani, atunci cand se gasea mai mult inghetat decat proaspat in Alimentare.

Pasi

1
Gata

Se spala macroul, se indeparteaza capul si coada si se taie longitudinal, pe langa coloana vertebrala. Se scoate pielita neagra din interior, care este amara. Se sareaza si se pune intr-un grill incins, dat cu putin ulei. Se prajeste pe fiecare parte 3-5 minute

2
Gata

Legumele se spala. Se curata ceapa si morcovii de coaja. Se taie bastonase dovleceii, morcovii si ardeiul, iar ceapa se taie solzisori.

3
Gata

Se incinge o tigaie inalta, puneti putin ulei de masline si caliti putin legumele in ordinea: morcovul, ardeiul, dovleceii, ceapa. Nu se prajesc foarte tare. Se sareaza dupa gust.

Mihai Preda

anterior
Paste cu fasole si carnati
urmator
Saramura de crap
anterior
Paste cu fasole si carnati
urmator
Saramura de crap

Adauga comentariu