0 0
Paine umpluta

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Paine (franzela, ciabatta)
3 Ciuperci proaspete
Mozarella
Cascaval
Prosciutto sau Sunca
Ardei
Sare
Piper
Busuioc sau Oregano
Ulei

Paine umpluta

  • 20 minute
  • Usoara

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Am vazut reteta aceasta pe net in mai multe locuri si pentru ca parea foarte apetisanta si simpla, m-am decis sa o incerc. Este o alternativa buna la bruschette, iar timpul de preparare si gatire este foarte scurt.

Pasi

1
Gata

Se incinge cuptorul la 180 grade.

2
Gata

Se curata legumele si se taie felii subtiri. La fel si prosciutto sau sunca.

3
Gata

Painea se cresteaza in patratele, avand grija sa nu se taie pana jos.

4
Gata

Se umplu crestaturile cu mozarella, apoi ardeiul, ciupercile si cu prosciutto, iar la final se rade cascaval deasupra. Se presara mirodeniile si se stropeste cu ulei de masline.

5
Gata

Intr-o tava se pune hartie de copt si se de painea la cuptor timp de 10-15 minute. Se scoate cand este rumenita.

Mihai Preda

anterior
Oua ochiuri
urmator
Quiche cu spanac si branza
anterior
Oua ochiuri
urmator
Quiche cu spanac si branza

Adauga comentariu