0 0
Paste cu fasole si carnati

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
500g Paste
2 Carnati de casa
3 Rosii
1 Ceapa
100ml Vin
1 Ardei capia
3-4 Catei de usturoi
1 cutie Fasole rosie
Ulei de masline
Sare
Piper
Busuioc

Paste cu fasole si carnati

  • 45 minute
  • Persoane 6
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Da, stiu, suna ciudat “Paste cu carnati si fasole”. Pare mai mult mancare romaneasca decat italiana. Dar este una dintre cele mai traditionale retete de paste din Italia.

Cum aveam toate ingredientele la indemana si pentru ca am vrut sa fac alta reteta de paste decat cele obisnuite, am zis sa incerc. Si a iesit chiar foarte buna.

Pasi

1
Gata

Se pune o oala mare, cu apa si 1-2 lingurite de sare pe foc.

2
Gata

Ceapa, usturoiul si ardeiul se toaca marunt. Puneti un wok la foc potrivit, adaugati putin ulei de masline si caliti ceapa, usturoiul si ardeiul, impreuna cu carnatii, taiati rondele. Adaugati apoi ardeii iuti, curatati de seminte si taiati marunt.

3
Gata

Cand s-au calit toate, adaugati rosiile taiate cubulete si apoi vinul. Dati focul la mic si lasati sa scada, amestecand din cand in cand. La sfarsit adaugati fasolea si lasati la foc inca 2-3 minute (aceasta pentru ca fasolea din conserva este deja prefiarta si daca o puneti mai devreme se face terci).

4
Gata

Cand apa a clocotit adaugati pastele si fierbeti conform instructiunilor de pe pachet. Apoi scurgeti apa si amestecati pastele cu restul de ingrediente din wok. Adaugati sare, piper si busuioc dupa gust. Acoperiti oala cu un capac si asteptati cateva minute, pentru ca sosul sa fie absorbit de paste.

mihpre

anterior
Pui cu cartofi la cuptor
urmator
Macrou cu legume la tigaie
anterior
Pui cu cartofi la cuptor
urmator
Macrou cu legume la tigaie

Adauga comentariu