Paste a la Carbonara, cu mazare

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
450g Farfalle
250g Bacon
200g Mazare
200g Smantana
1 Ou
Parmezan
Sare
Piper

Paste a la Carbonara, cu mazare

  • Serves 5
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Este o reteta similara cu Paste a la Carbonara, dar care are in plus boabe de mazare care ii dau o savoare aparte.

Steps

1
Done

Puneti o oala mare cu apa si o lingura de sare la fiert, pe aragaz.

2
Done

Cat fierbe apa taiati baconul bucati marunte si prajiti-l putin in tigaie. Aveti grija sa nu il ardeti.

3
Done

Puneti pastele la fiert in apa clocotinda dupa timpul specificat pe pachet. Cand mai sunt 1-2 minute pana sa fie fierte adaugati mazarea.

4
Done

Bateti oul cu smantana. Adaugati sare si piper dupa gust.

5
Done

Scurgeti pastele de apa (pastrati putina apa intr-o cana). Adaugati baconul si compozitia de ou cu smantana si amestecati bine. Daca sunt prea groase adaugati putina apa, din cea oprita. Puneti apoi capacul si lasati timp e 5-10 minute ca pastele sa traga compozitia. Serviti cald, cu parmezan ras deasupra.

mihpre

salata de peste afumat
previous
Salata de peste afumat (by mami)
supa crema ciuperci
next
Supa crema de ciuperci
salata de peste afumat
previous
Salata de peste afumat (by mami)
supa crema ciuperci
next
Supa crema de ciuperci

Add Your Comment