0 0
Paste a la Carbonara (by Mami)

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
500g Paste
300g Bacon
4 Oua
100g Smantana
4-5 catei Usturoi
Ulei de masline
Mirodenii (busuioc, coriandru)
Sare
Piper

Paste a la Carbonara (by Mami)

  • 30 minute
  • Persoane 5
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Este una din retetele preferate de pitici, atat cand le facem acasa dar si cand mergem la restaurant. Desi contin ou, acesta nu se “fierbe” dinainte ci se adauga la sfarsit, peste pastele fierbinti.

Pasi

1
Gata

Puneti o oala mare cu 2 litri de apa la fiert, cu o lingura de sare. Cand apa clocoteste, adaugati pastele si fierbeti conform indicatiilor de pe pachet.

2
Gata

Taiati baconul felii subtiri. Curatati usturoiul de coaja.

3
Gata

Puneti 1-2 linguri ulei de masline intr-o tigaie si adaugati baconul taiat. Puneti si usturoiul, dat pe o razatoare.

4
Gata

Spargeti ouale intr-un bol si amestecati cu smantana.

5
Gata

Cand pastele s-au fiert scurgeti-le de apa si adaugati toate ingredientele in oala in care au fiert pastele. Amestecati usor, sa se combine. Puneti capacul la oala si lasati 5-10 minute pentru ca oul sa se coaguleze.

mihpre

anterior
Orez cu legume
urmator
Mamaliga cu branza si smantana
anterior
Orez cu legume
urmator
Mamaliga cu branza si smantana

Adauga comentariu