0 0
Pastrav la cuptor

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
4 Pastravi
1 Lamaie
1 Ceapa
Unt
Ulei de masline
Sare
Coriandru

Pastrav la cuptor

  • 50 minute
  • Persoane 4
  • Usoara

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Pastravul este un peste destul de accesibil, in sensul ca se gaseste mai in toate magazinele de specialitate, pescaresti, atat proaspat cat si inghetat.

Este un peste de munte, cu carnea alb-rozalie, dulceaga spre fada, foarte putin grasa.

Reteta de mai jos poate fi folosita aproape pentru orice fel de peste insa timpul de coacere poate fi diferiti, in functie de “animal” :).

Pasi

1
Gata

Dati drumul la cuptor sa se incalzeasca, la 180 grade.

2
Gata

Spalati bine pestele si in curatati-l. Inlaturati branhiile si matele si orice urma de sange. Interiorul trebuie sa fie curat

3
Gata

Curatati ceapa si taiati-o felii. Faceti la fel si cu lamaia, taiati-o rondele subtiri.

4
Gata

Pe o tava incapatoare puneti foaie de copt. Ungeti foaia cu ulei, cu ajutorul unei pensule de bucatarie.

5
Gata

Asezati pestii si umpleti-i cu un rand de rondele de ceapa, feliute de unt, rondele de lamaie. Presarati sare si coriandru in interior (nu foarte mult coriandru, nu vreti sa devina amar).

6
Gata

Sarati pestii deasupra si apoi ungeti-i cu ulei

7
Gata

Dati la cuptor timp de 20 de minute. Scoateti tava si cu grija intoarceti pestele pe cealalta parte. Mai lasati 10 minute.

8
Gata

Serviti cu mujdei de usturoi si cu mamaliguta.

mihpre

tortilla
anterior
Tortilla din faina de grau
tarta cu mere si crema de vanilie
urmator
Tarta cu mere si crema de vanilie
tortilla
anterior
Tortilla din faina de grau
tarta cu mere si crema de vanilie
urmator
Tarta cu mere si crema de vanilie

Adauga comentariu