Pulpe de pui la Dry Cooker

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg Pulpe de pui dezosate
Sare
Piper
Diverse mirodenii
Ulei
Apa

Pulpe de pui la Dry Cooker

  • 40 minute
  • Serves 5
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Recunosc ca nu sunt fan Dry Cooker. Il folosesc destul de rar. E mai mult o chestie psihologica pentru ca ma enerveaza destul de mult reclamele fortate facute la “produsele minune care fac o mancare extraordinara care de fapt se face mai mult singura iar vasele se spala si ele cat ai clipi din ochi”!

Din cand in cand insa il folosesc pentru ca reduce din timpul de preparare, in sensul ca face doua operatiuni intr-una: fierbe la abur produsul dupa care il coace. Pentru cantitati mai mici de mancare este ok, altfel folosesc cuptorul pentru acelasi procedeu, iar vara este destul de neplacut sa cresti temperatura in bucatarie pe langa cea care vine de afara.

 

Steps

1
Done

Puneti putin ulei in dry cooker si adaugati putina apa.

2
Done

Dati pulpele de pui cu sare si mirodenii si asezati-le in dry cooker.

3
Done

Dati focul la potrivit si puneti capacul. Lasati sa se coaca timp de 20 de minute.

4
Done

Luati capacul si intoarceti pulpele pe partea cealalta. Puneti capacul si mai lasati 10 minute.

5
Done

Ridicati capacul. Nu stingeti focul la aragaz, lasati in continuare sa se prepare pulpele pana se evapora apa si carnea se rumeneste frumos.

6
Done

Serviti cu garnitura (in cazul de fata conopida pane) si salata, eventual cu un sos de usturoi sau mustar langa.

mihpre

cus cus cu legume
previous
Cus Cus cu legume
clatite americane
next
Pancake sau Clatita americana
cus cus cu legume
previous
Cus Cus cu legume
clatite americane
next
Pancake sau Clatita americana

Add Your Comment