0 0
Quiche cu pui si praz

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
Pentru aluat
250g Faina
1 Ou
1 Praf de copt
100g Unt
1 lingurita Sare
Pentru umplutura
500g Pui
1 buc Praz spalat si curatat
3 Oua
100g Smantana
2 linguri Faina
1 Praf de copt
Sare, piper

Quiche cu pui si praz

  • 1 ora
  • Persoane 8
  • Medie

Ingrediente

  • Pentru aluat

  • Pentru umplutura

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Despre Quiche am mai “gatit” in retelete de “Quiche Lorraine” si “Quiche cu spanac si branza“. Acum va propun o alternativa la fel de simpla, cu mai putine ingrediente: quiche cu pui si praz.

Pasi

1
Gata
15 min

Prepararea aluatului

Intr-un bol incapator puneti faina, praful de copt sarea si oul. Untul trebuie topit intr-un vas dupa care se pune in bol peste celelalte ingrediente. Amestecati pana obtineti aluatul de o consistenta moale, adaugand putina apa. Ungeti cu unt o tava de copt. Presarati faina pe bancul de lucru si cu un sucitor intindeti blatul in forma tavii pe care o folositi (eu folosesc una pentru tarte, de 24cm). Puneti apoi aluatul in forma acoperind intreaga suprafata din interior, inclusiv marginile.

2
Gata
15 min

Prepararea compozitiei

Dati puiul si prazul printr-un robot de tocat. Puneti compozitia intr-un bol incapator si adaugati celelalte ingrediente (ouale, smantana, praful de copt, faina, sarea, piperul). Amestecati pana cand obtineti o compozitie omogena.

3
Gata
30 min

Coacere

Puneti compozitia in tava, peste aluat, si dati la cuptor la 180 grade, timp de 30 de minute (sau mai mult, daca e nevoie). Cand este copt scoateti din cuptor, lasati putin sa se raceasca si transferati quiche-ul pe un tocator sau un blat mai mare.

Ciuperci umplute la cuptor
anterior
Ciuperci umplute, la cuptor
rosii borcan
urmator
Rosii la borcan
Ciuperci umplute la cuptor
anterior
Ciuperci umplute, la cuptor
rosii borcan
urmator
Rosii la borcan

Adauga comentariu