0 0
Salata de peste afumat (by mami)

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
2 bucati Peste afumat (macrou, pastrav)
1 Kg Cartofi
2-3 bucati Ardei capia sau gras, proaspat
3-4 bucati Castraveti murati, potriviti
1 Ceapa rosie mare
100g Masline
Ulei de masline
Piper

Salata de peste afumat (by mami)

  • 30 minute
  • Persoane 4
  • Usoara

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Pentru pestele afumat folositi ceva de calitate. Daca aveti posibilitatea sa luati pastrav afumat pe cetina de brad, de la pastravarii, ar fi ideal. Altfel, cand mergeti in supermarket-uri rugati vanzatorul sa va dea ceva bun, afumat cu lemne si nu cu coloranti. Daca stati la casa, puteti sa va construiti o afumatoare si sa va faceti singuri pestele afumat.

Pasi

1
Gata

Se curata cartofii de coja, se taie bucati potrivite si se fierb pe aragaz, timp de 10-15 minute. Cand cartofii sunt fierti se scot din oala si lasa putin sa se raceasca.

2
Gata

Se scoate carnea de pe peste, alegand cu grija oasele, si se rupe bucati.

3
Gata

Ardeii, ceapa, maslinele si castravetii se taie bucati potrivite, putin mai mici decat cele de cartofi.

4
Gata

Se amesteca toate ingredientele cu grija, astfel incat cartofii sa nu se zdrobeasca. Se adauga ulei de masline si piper (eventual sare, daca mai trebuie), dupa gust. Daca doriti puteti adauga si maioneza

Mihai Preda

Peste prajit in malai
anterior
Peste prajit in malai
paste carbonara
urmator
Paste a la Carbonara, cu mazare
Peste prajit in malai
anterior
Peste prajit in malai
paste carbonara
urmator
Paste a la Carbonara, cu mazare

Adauga comentariu