0 0
Saramura de crap

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
2-3kg Crap
2 Rosii
1 Ardei capia
1 Ardei iute
3-4 Catei usturoi
Patrunjel
Sare
Piper
Ulei

Saramura de crap

  • 60 minute
  • Persoane 6
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Crapul pentru re?eta asta se poate face în dou? feluri: la cuptor sau pr?jit. Cel mai usor se prepara pe grill, timpul de preparare fiind mai mic.

Pasi

1
Gata

Se spala crapul. Daca este intreg se indeparteaza capul si coada (se pot pune deoparte pentru o ciorba), se scoate osul amar de la coloana si se portioneaza bucati potrivite. Se da cu sare si ulei si se prajeste pe grill sau gratar.

2
Gata

Se spala rosiile si ardeiul. Ardeiul se taie felii. Se pun pe grill la copt, intorcand pe o parte si alta.

3
Gata

Intr-o oala mica adaugati 1-200ml apa la fiert. Tocati legumele coapte bucatele mici si puneti-le in apa fiarta. Adaugati usturoiul tocat marunt, sare si ulei. Fierbeti 5-10 minute iar la sfarsit puneti partunjel tocat marunt.

4
Gata

Se serveste cu mamaliguta.

Mihai Preda

anterior
Macrou cu legume la tigaie
urmator
Ciorba cu perisoare
anterior
Macrou cu legume la tigaie
urmator
Ciorba cu perisoare

Adauga comentariu