0 0
Snitele de porc

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

1 kg Muschi de porc
2 Oua
Lapte
Faina
Sare

Snitele de porc

  • 60 minute
  • Usoara

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Au trecut sarbatorile de iarna, dar daca v-a mai ramas niste muschi de porc puteti incerca sa faceti niste snitele. Copiilor le plac foarte mult.

Pasi

1
Gata

Taiati muschiul de porc feliute subtiri, la 0.5-1cm grosime. Cu un ciocan de snitele bateti-le pana se aplatizeaza, avand grija sa nu le rupeti. Dati-le cu sare si piper.

2
Gata

Din oua, lapte, faina si sare faceti o compozitie de consistenta iaurtului mai gros.

3
Gata

Incingeti ulei intr-o tigaie mai mare. Dati feliile de porc prin compozitie si prajiti-le in ulei, la foc potrivit, 2-3 minute pe fiecare parte.

4
Gata

Cand sunt prajite uniform (aveti grija sa nu le ardeti), puneti snitelele intr-un vas incapator in care ati pus niste servetele de bucatarie, pentru a trage surplusul de ulei. Serviti apoi cu garnitura (cartofi prajiti, piure sau ce preferati).

pomana porcului
anterior
Pomana porcului
Ciuperci umplute la cuptor
urmator
Ciuperci umplute, la cuptor
pomana porcului
anterior
Pomana porcului
Ciuperci umplute la cuptor
urmator
Ciuperci umplute, la cuptor

Adauga comentariu