Snitele de porc

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 kg Muschi de porc
2 Oua
Lapte
Faina
Sare

Snitele de porc

  • 60 minute
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Au trecut sarbatorile de iarna, dar daca v-a mai ramas niste muschi de porc puteti incerca sa faceti niste snitele. Copiilor le plac foarte mult.

Steps

1
Done

Taiati muschiul de porc feliute subtiri, la 0.5-1cm grosime. Cu un ciocan de snitele bateti-le pana se aplatizeaza, avand grija sa nu le rupeti. Dati-le cu sare si piper.

2
Done

Din oua, lapte, faina si sare faceti o compozitie de consistenta iaurtului mai gros.

3
Done

Incingeti ulei intr-o tigaie mai mare. Dati feliile de porc prin compozitie si prajiti-le in ulei, la foc potrivit, 2-3 minute pe fiecare parte.

4
Done

Cand sunt prajite uniform (aveti grija sa nu le ardeti), puneti snitelele intr-un vas incapator in care ati pus niste servetele de bucatarie, pentru a trage surplusul de ulei. Serviti apoi cu garnitura (cartofi prajiti, piure sau ce preferati).

mihpre

pomana porcului
previous
Pomana porcului
Ciuperci umplute la cuptor
next
Ciuperci umplute, la cuptor
pomana porcului
previous
Pomana porcului
Ciuperci umplute la cuptor
next
Ciuperci umplute, la cuptor

Add Your Comment