Supa crema de ciuperci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1kg Ciuperci champignon, pleurotus
2-3 Cepe potrivite
2 Cartofi
1 Telina mica
100g Smantana
500ml Supa de legume
Sare
Piper
Ulei

Supa crema de ciuperci

  • 30 minute
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Este o supa crema foarte usor de preparat, nu contine multe ingrediente si poate fi pregatita in orice perioada a anului.

Steps

1
Done

Spalati ciupercile bine si tocati-le cubulete. Curatati ceapa, cartofii si telina si taiati-le marunt.

2
Done

Puneti putin ulei intr-o oala mai mare si caliti putin ceapa si telina. Adaugati apoi cartofii, ciupercile si supa de legume (sau de pui, daca aveti). Puneti sare si lasati sa fiarba. Ciupercile vor lasa si ele apa. Daca mai e nevoie, incalziti niste apa separat si completati.

3
Done

Cu un blender mixati totul pana se obtine o crema. Adaugati smantana si mai dati la foc cateva minute. La final adaugati piper si sare, daca mai e nevoie

mihpre

paste carbonara
previous
Paste a la Carbonara, cu mazare
coaste porc marinate
next
Coaste de porc marinate, la cuptor
paste carbonara
previous
Paste a la Carbonara, cu mazare
coaste porc marinate
next
Coaste de porc marinate, la cuptor

Add Your Comment