0 0
Supa crema de conopida

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
1 buc mare Conopida
1 Cartof mare
1 Ceapa mare
500ml Supa de pui sau de legume
50g Unt
100g Smantana
Sare
Ulei de masline
Piper
Alte mirodenii

Supa crema de conopida

  • 40 min
  • Persoane 6
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Conopida nu este o leguma pe placul tuturor, la fel ca brocolli. Insa facuta supa crema si combinata cu alte ingrediente, iar apoi servita cu crutoane are cu totul si cu totul alt gust.

 

Pasi

1
Gata

Spalati bine conopida si desfaceti-o in buchete mici.

2
Gata

Curatati ceapa si cartoful si taiati-le cubulete.

3
Gata

Puneti 3-4 linguri de ulei de masline si untul intr-o oala la foc mic si caliti ceapa. Adaugati apoi cartofii si conopida si puneti si supa de pui sau de legume. Completati cu apa pana cand legumele sunt aproape acoperite.

4
Gata

Dati aragazul la foc mic-potrivit, puneti capac pe oala si lasati la fiert cam 20 minute.

5
Gata

Cand legumele sunt fierte dati oala la o parte si folositi un blender pentru a le pasa. Insistati pana cand se obtine o crema fara cocoloase. Adaugati apoi smantana si amestecati. Adaugati alte condimente (de exemplu eu am folosit niste turmeric, sare si piper).

6
Gata

Serviti cu crutoane, ceapa verde tocata marunt sau patrunjel (dupa gust).

Mihai Preda

ciorba pui a la grec
anterior
Ciorba de pui a la grec
ciorba pui a la grec
anterior
Ciorba de pui a la grec

Adauga comentariu