• Home
  • Tocana de cartofi cu afumatura
Tocana de cartofi cu afumatura

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500g-1 kg Afumatura de porc
1,5 kg Cartofi
3 Morcovi
2 Ardei
2 Cepe mari
2 lingurite Boia dulce (sau picanta)
2 linguri Sos de rosii
Sare
Piper
Marar

Tocana de cartofi cu afumatura

  • 90 minute
  • Serves 6
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Varianta de post am pus-o aici. Daca insa vreti sa va “dedulciti” cu niste carne afumata, urmatii pasii de mai jos.

Daca preferati picanta, folositi niste boia iute sau ardei iuti tocati marunti.

Steps

1
Done

Incalziti 1 litru de apa intr-o oala.

2
Done

Curatati legumele si spalati-le bine.

3
Done

Tocati ceapa, ardeii si morcovii marunti.

4
Done

Taiati carnea afumata bucati potrivite

5
Done

Adaugati cateva linguri de ulei intr-o oala pe aragaz, la foc potrivit. Puneti ceapa si caliti pana devine sticloasa.

6
Done

Adaugati carnea si rumeniti-o putin. Puneti apoi ardeii si morcovii si caliti in continuare timp de 5 minute. Puneti boiaua, sarea si piperul.

7
Done

Adaugati apa calda in oala cat sa cuprinda ingredientele, puneti capacul pe oala si dati la foc mic timp de 45 minute. Verificati din cand in cand sa nu scada apa prea mult. Daca a scazut mai adaugati.

8
Done

Cand carnea este moale taiati cartofii cubulete si puneti-i in oala. Adaugati apa daca mai este nevoie.

9
Done

Fierbeti cu capacul pus, la foc mic, alte 10-15 minute dupa care adaugati sosul de rosii si mai fierbeti 5 minute.

10
Done

Verificati daca mai trebuie sare. La sfarsit puneti mararul (sau patrunjelul) tocat marunt.

mihpre

salata castraveti morcovi ridichi ardei
previous
Salata de castraveti, morcovi, ridichi si ardei
piftie de curcan
next
Piftie de curcan
salata castraveti morcovi ridichi ardei
previous
Salata de castraveti, morcovi, ridichi si ardei
piftie de curcan
next
Piftie de curcan

Add Your Comment