1 0
Tocanita de pui cu praz si ciuperci

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
500g Piept de pui
1 Praz mare
400g Ciuperci
250ml Supa de pui
Sos de rosii
Ulei
Sare
Piper

Tocanita de pui cu praz si ciuperci

  • 45 minute
  • Persoane 6
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Simpla, usoara, cu ingrediente putine si dulci.

Pasi

1
Gata

Se spal? carnea de pui ?i se taie cubule?e. Prazul se spal? bine (ave?i grij? s? nu r?mân? mizerie între frunze) ?i se taie rondele, groase de jum?tate de centimetru. Ciupercile se cur??? ?i ele bine ?i se taie feliu?e, cam de aceea?i grosime cu prazul.

2
Gata

Se încinge ulei de m?sline într-o crati?? ?i se pune carnea, prazul ?i ciupercile. De preferat pune?i mai întâi carnea, ca s? se rumeneasc? pu?in, iar apoi ad?uga?i prazul ?i ciupercile. Ciupercile vor l?sa ap?.

3
Gata

Ad?uga?i supa de pui ?i l?sa?i la fiert cam 10-15 minute. Ad?uga?i apoi sosul de ro?ii, eventual f?cut cu o lingur? de f?in? ?i sare, piper, mirodenii dup? gust.

mihpre

anterior
Musaca de cartofi si vinete
urmator
Ostropel de pui
anterior
Musaca de cartofi si vinete
urmator
Ostropel de pui

Adauga comentariu