Ingrediente
- 150g Faina alba
- 75g Ovaz
- 150g Branza telemea
- 200g Dovlecel
- 130ml Lapte sau iaurt
- 5 linguri Ulei
- 1 Ou mare
- 1 lingurita Mustar
- 1 Praf de copt
- Sare
- Piper
- Marar
- Masline
- Ardei
Instructiuni si detalii
Este un aperitiv sarat, pe baza de dovlecei si branza, dar pe care noi il facem si servim sub forma de briose. Se prepara repede si merge foarte bine cu o bere rece sau un pahar de vin. Poate fi o alternativa buna la quiche-uri sau alte placinte.
Cantitatile de mai jos sunt pentru 12 briose marime standard. Daca doriti sa faceti mai multe, dublati cantitatile.
Pasi
1 Gata | Se curata dovleceii de coaja si se dau pe razatoare impreuna cu branza. Se pun apoi intr-un vas incapator impreuna cu oul, uleiul, mustarul si iaurtul si se amesteca. |
2 Gata | Se amesteca faina cu praful de copt si cu ovazul. Se adauga in vasul principal si se amesteca cu celelalte ingrediente. |
3 Gata | |
4 Gata |