0 0
Aripioare de pui la cuptor, cu sos barbecue

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Sosul pentru marinat
1 lingura Boia dulce
1 lingura Ghimbir macinat
1 lingurita Piper
1 lingurita Turmeric
1 lingura Garam Masala
1 lingurita Usturoi uscat
1 lingura Zahar brun
3 linguri Ketchup
Sare
100ml Bere
Aripioare de pui
1kg Aripioare de pui

Aripioare de pui la cuptor, cu sos barbecue

Bucataria:
    • 160 min
    • Medie

    Ingrediente

    • Sosul pentru marinat

    • Aripioare de pui

    Instructiuni si detalii

    Distribuiti

    Aripioare de pui. Desi nu sunt la fel de apreciate precum pieptul, pot fi o varianta excelenta pentru o masa de pranz sau o gustare de dupa-amiaza. Iar atunci cand sunt facute la cuptor si insotite de un sos barbecue si o bere rece, sunt un deliciu.

    Reteta de mai jos este picanta dar puteti elimina ingredientele iuti daca nu va impacati cu picanteriile 😉

     

    Pasi

    1
    Gata

    Pregatirea si marinarea

    Se spala aripioarele si se indeparteaza eventualele resturi de pene.

    2
    Gata

    Se combina toate ingredientele de marinat intr-un bol mare, dupa care se adauga aripioarele si se amesteca bine.

    3
    Gata

    Se acopera bolul cu folie alimentara si se da la rece timp de 2 ore.

    4
    Gata

    Coacerea

    Dupa 2 ore se scoate bolul cu aripioarele din frigider.
    Se incinge cuptorul la 200 grade.

    5
    Gata

    Se pune foaie de copt intr-o tava si se aranjeaza frumos aripioarele. Se pune tava in cuptor.

    6
    Gata

    Lasati la copt timp de 40 de minute (sau mai mult, dupa gust).

    7
    Gata

    Puneti aripioarele coapte intr-o farfurie incapatoare si serviti cu sos barbecue si o bere rece.


    1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt inca aprecieri. Adauga una)
    Încarc...

    Mihai Preda

    Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

    sos barbecue
    anterior
    Sos barbecue
    pastrav copt la gratar
    urmator
    Pastrav copt in folie, la gratar
    sos barbecue
    anterior
    Sos barbecue
    pastrav copt la gratar
    urmator
    Pastrav copt in folie, la gratar

    Adauga comentariu

    Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.