Ingrediente
- 2 buc mari Biban de mare
- 3 kg Sare
- 1 llingura Ulei de masline
- Coriandru
Instructiuni si detalii
Reteta aceasta de biban de mare cu sare la cuptor am tot vrut sa o fac de mult timp. La inceput am fost putin reticent, tinand cont de cantitatea imensa de sare care se foloseste insa am mancat odata la un restaurant o dorada de mare preparata astfel si a fost delicioasa.
Se poate face cam cu orice fel de peste, de preferat este insa cel de mare (biban, dorada, somon).
Pasi
1 Gata | |
2 Gata | Incingeti cuptorul la 200 grade. |
3 Gata | |
4 Gata | Cu o pensula de bucatarie ungeti pestele pe toate partile si la interior cu uleiul de masline. Presarati in interior putin coriandru. |
5 Gata | |
6 Gata | Dati la cuptor timp de 30 de minute. |
7 Gata | |
8 Gata | Serviti cu garnitura de cartofi la cuptor cu rozmarin sau ciuperci cu usturoi la cuptor. |