Ingrediente
-
1 Bagheta sau Ciabatta
-
6 felii Prosciutto crud
-
5-6 Rosii cherry
-
Mozarella sau pasta de branza
-
3-4 Catei de usturoi
-
Rucola
Instructiuni si detalii
Brsuchetta este un aperitiv originar din Italia, constand intr-o felie de paine frecata cu usturoi si ulei de masline, coapta apoi in cuptor si peste care se pun diverse ingrediente: rosii sau alte legume, branza, carne.
Pasi
1
Gata
|
Taiati bagheta sau ciabatta in lungime. Curarati cateii de usturoi de coaja si frecati apoi cele doua felii cu ei. Stropiti cu putin ulei de masline. |
2
Gata
|
Incingeti cuptorul la 180 grade si puneti intr-o tava cele doua felii. Lasati la copt timp de cateva minute, pana se rumenesc. |
3
Gata
|
Scoateti din cuptor, puneti deasupra mozarella sau crema de branza, rosiile cherry taiate cubutele, rucola si feliile de prosciutto. Taiati apoi in felii mici si serviti. |