0 0
Bruschetta cu prosciutto si rosii

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Numar persoane:
1 Bagheta sau Ciabatta
6 felii Prosciutto crud
5-6 Rosii cherry
Mozarella sau pasta de branza
3-4 Catei de usturoi
Rucola

Bruschetta cu prosciutto si rosii

Bucataria:
    • 15 minute
    • Persoane 4
    • Usoara

    Ingrediente

    Instructiuni si detalii

    Distribuiti

    Brsuchetta este un aperitiv originar din Italia, constand intr-o felie de paine frecata cu usturoi si ulei de masline, coapta apoi in cuptor si peste care se pun diverse ingrediente: rosii sau alte legume, branza, carne.

    Pasi

    1
    Gata

    Taiati bagheta sau ciabatta in lungime. Curarati cateii de usturoi de coaja si frecati apoi cele doua felii cu ei. Stropiti cu putin ulei de masline.

    2
    Gata

    Incingeti cuptorul la 180 grade si puneti intr-o tava cele doua felii. Lasati la copt timp de cateva minute, pana se rumenesc.

    3
    Gata

    Scoateti din cuptor, puneti deasupra mozarella sau crema de branza, rosiile cherry taiate cubutele, rucola si feliile de prosciutto. Taiati apoi in felii mici si serviti.


    1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt inca aprecieri. Adauga una)
    Încarc...

    Mihai Preda

    Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

    calamar pe grill
    anterior
    Calamar pe grill
    legume-gratinate
    urmator
    Legume gratinate
    calamar pe grill
    anterior
    Calamar pe grill
    legume-gratinate
    urmator
    Legume gratinate

    Adauga comentariu

    Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.