Ingrediente
Instructiuni si detalii
In piata unde merg eu sa fac cumparaturile este un magazin de sibieni, unde aduc tot timpul carne, paine si lactate proaspete. Printre carnatii care “iti fac cu ochiul” acolo sunt unii de casa de porc, mici, picanti si carnatii de oaie, uscati.
Cum intr-o zi am gatit mamaliga cu branza si smantana ca aperitiv, la felul principal am adaugat niste carnati cu muraturi. Rezultatul: farfuriile s-au golit aproape instantaneu.
Bineinteles, la aceasta reteta merg orice fel de carnati doriti precum si carne la gratar sau pastrama de oaie.
Dupa cum vedeti, nu am pus cantitatile pentru ca acestea depind atat de numarul de persoane cat si de cat de foame va este 🙂
Pasi
1 Gata | |
2 Gata | Mamaliga se prepara ca in reteta de Mamaliga cu Branza si Smantana. |
3 Gata | Muraturile au fost de fapt niste vinete marinate cu gogosari, retata bunicii (o sa scriu despre asta la un moment dat). |