0 0
Cartofi cu usturoi

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
1 kg Cartofi
4-5 bucati Catei de usturoi
Sare
Piper
Ulei
Apa

Cartofi cu usturoi

Bucataria:
  • 20 min
  • Persoane 4
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Garnitura aceasta am descoperit-o la o terasa unde mergeam cu colegii la masa de pranz. Se prepara foarte usor si este, in acelasi timp foarte satioasa. Puteti sa o faceti doar cu cartofi si usturoi sau sa adaugati ciuperci si bucati de pui.

Pasi

1
Gata

Se curata cartofii de coaja si se taie cubulete de 1 cm fiecare.

2
Gata

Curatati cateii de usturoi si ii zdrobiti. Puneti intr-un castronel, adaugati sare si piper, ulei si putina apa. Faceti asadar un mujdei.

3
Gata

Daca folositi ciuperci rupeti-le cozile, spalati-le si taiati-le in bucati potrivite. La fel si daca folositi piept de pui.

4
Gata

Turnati mujdeiul peste cartofi si amestecati. Puneti apoi intr-o tigaie inalta si prajiti la foc potrivit, pana se rumenesc.

5
Gata

Puteti servi cu orice fel de preparat de tip salata sau friptura.

Mihai Preda

Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

placinta dovleac
anterior
Placinta cu dovleac
conopida pane
urmator
Conopida pane
placinta dovleac
anterior
Placinta cu dovleac
conopida pane
urmator
Conopida pane

Adauga comentariu

Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.