0 0
Cascaval pane

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
400g Cascaval
2 Oua
400ml Lapte
Faina
Ulei
Sare

Cascaval pane

Bucataria:
  • 30 min
  • Persoane 4
  • Usoara

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

O alta mancare preferata de copii, usor de pregatit si intr-un timp foarte scurt

Pasi

1
Gata

Se face o compozitie din lapte, oua, sare si faina, care sa aibe o consistenta mai groasa, nu ca cea de la clatite. Daca e prea subtire va curge toata in tigaie, Important este ca aceasta pasta sa ramana lipita de cascaval.

2
Gata

Inchingeti ulei intr-o tigaie, la foc potrivit.

3
Gata

Taiati cascavalul felii de 1cm. Fiecare felie o dati prin pasta si o puneti cu grija in tigaie. Pentru ca pasta sa nu curga de pe felia de cascaval, lasati cateva secunde sa se rumeneasca si apoi cu o spatula de lemn intoarceti repede pe partea cealalata. Rasuciti apoi pe o parte si alta de cate ori aveti nevoie pana se rumeneste (aveti grija sa nu se arda)

4
Gata

Garnitura preferata o reprezinta cartofii prajiti sau pai. Curatati cativa cartofi de coaja, ii spalati, taiati felii si apoi "paie". Dati cu sare si prajiti apoi in tigaie

Mihai Preda

Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

floricele
anterior
Floricele de porumb (popcorn)
Chiftele de dovlecei si cartofi reteta
urmator
Chiftele de dovlecei si cartofi
floricele
anterior
Floricele de porumb (popcorn)
Chiftele de dovlecei si cartofi reteta
urmator
Chiftele de dovlecei si cartofi

Adauga comentariu

Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.