0 0
Cheesecake (by Ingrid)

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Numar persoane:
2 Galbenusuri de ou
700g Branza proaspata
250g Zahar
200g Smantana
2 pachete Biscuiti Digesta de la Dobrogea
80g Unt
Esenta vanilie, rom

Cheesecake (by Ingrid)

Bucataria:
    • 90 minute
    • Persoane 8
    • Medie

    Ingrediente

    Instructiuni si detalii

    Distribuiti

    Reteta nu imi apartine mie ci prietenei mele Ingrid, cu care colaborez pe un alt blog. Insa va garantez ca este o prajitura foarte delicioasa.

    Pasi

    1
    Gata

    Topim untul într-un ibric pe foc

    2
    Gata

    Sf?râm?m biscui?ii sau îi b?gam la robotul de buc?t?rie

    3
    Gata

    Amestec?m untul cu biscui?ii ?i tapet?m tava cu aceast? combina?ie de unt ai biscui?i. Nu trebuie s? semene cu un aluat. Trebuie doar s? împingem cu degetele acest amestec, ca s? se formeze un strat de 2-3 cm pe fundul t?vii. Dup? ce termin?m opera?iunea, punem tava la rece în frigider.

    Foarte util ar fi un robot de buc?t?rie. Eu am folosit dispozitivul cu lame.

    4
    Gata

    În cana robotului de buc?t?rie am pus brânza, zaharul, smântâna ?i ou?le ?i am amestecat maxim 5 minute ?i am ob?inut o crem? foarte fin? de brânz?. Ou?le se adaug? pe rând ?i se a?teapt? omogenizarea compozi?iei înainte de a ad?uga urm?torul ou.

    5
    Gata

    Înc?lzi?i cuptorul la 180 de grade, turna?i crema de brânz? peste blatul de biscui?i ?i b?ga?i totul la cuptor timp de 40-45 de minute.

    6
    Gata

    Musai trebuie s? petreac? o sear? la frigider ca s? se înt?reasc? pentru c? ini?ial este cam gelatinoas?. Nu am zis nimic de esen?e pentru c? sunt op?ionale. Dac? sunte?i fan o anumit? arom?, o adauga?i în timp ce mixa?i crema de brânz?. Dac? nu ave?i robot de buc?t?rie pute?i folosi lini?ti?i mixerul. A doua zi se m?nânc? cu poft?!


    1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt inca aprecieri. Adauga una)
    Încarc...

    Mihai Preda

    Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

    supa crema rosii
    anterior
    Supa crema de rosii
    gem-prune-samburi-nuca
    urmator
    Gem de prune cu samburi de nuca
    supa crema rosii
    anterior
    Supa crema de rosii
    gem-prune-samburi-nuca
    urmator
    Gem de prune cu samburi de nuca

    Adauga comentariu

    Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.