Ingrediente
- 3
Instructiuni si detalii
Stiu ca multora le-a venit deja apa in gura cand au citit titlu. Eu unul, de cate ori merg intr-un restaurant si vad în meniu ”Ciolan de porc cu varza murata (sau fasole)”, am mari probleme in a ma decide daca vreau sa comand altceva.
In aceasta reteta fac ciolan de porc doar fiert, fara sa-l mai bag la cuptor. Este mai bun si mai fraged asa, plus ca, fiert la oala sub presiune, ajunge sa se desfaca de pe oase si nu prea mai e OK de pus la copt.
Pasi
1 Gata | |
2 Gata | Se taie cepele marunt si se calesc in ulei cu sare si piper intr-o oala incapatoare. Se adauga varza tocata si ea marunt, boiaua si ceva zeama de la ciolanul fiert. Se firebe cam 40-45 de minute la foc potrivit. Cand este gata se mai adauga cateva mirodenii dupa gust (de obicei marar si cimbru). Pentru reteta completa de varza calita urmatiti reteta de aici. |
3 Gata |