Ingrediente
-
Perisoare
-
300g Carne de vita tocata
-
1 Morcov
-
1 Ceapa
-
1 jumatate Cana orez
-
1 Ou
-
1-2 linguri Faina
-
Sare
-
Piper
-
Patrunjel
-
Ciorba
-
2 Morcovi
-
3-4 Cartofi
-
1 Pastarnac mic
-
1 Telina mica
-
1 Ardei
-
3-4 Rosii
-
Sare
-
Piper
-
Patrunjel
Instructiuni si detalii
Poti sa-i dai orice mioriticului: pana nu inmoaie lingura in zeama lui fierbinte, groasa si acra, nu simte ca traieste.
(Radu Anton Roman, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”)
Pasi
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Se pune o oala cu 1,5litri pe aragaz, la foc mic |
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|
Adaugati perisoarele si mai lasati la fiert cam 15-20 minute pana cand se fierbe orezul. |