Ingrediente
- 500g Ciuperci
- 6-8 Catei de usturoi
- 50g Unt
- 1-2 linguri Ulei de masline
- 1 lingura Otet balsamic
- 1 Fir de usturoi verde
- Sare
Instructiuni si detalii
Cu ciupercile nu trebuie sa fi prea inventiv cand le gatesti. Insa trebuie sa ai in minte doua lucruri:
- ustoroiul si uleiul de masline merg de minune cu ciupercile
- atunci cand adaugi sare peste ciuperci, acestea vor lasa zeama.
Ciupercile au o valoare nutritiva ridicata, continand proteina vegetala, foarte multe vitamine si aminoacizi, pe de o parte, in acelasi timp fiind sarace in glucide si grasimi.
Pasi
1 Gata | Spalati bine ciupercile si inlaturati mizeria de pe ele. |
2 Gata | Incalziti cuptorul la 180 grade (mediu) |
3 Gata | |
4 Gata | |
5 Gata |