0 0
Ciuperci umplute, la cuptor

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Numar persoane:
1kg Ciuperci champignon
200g Bacon
1 Ceapa mica
100g Cascaval

Ciuperci umplute, la cuptor

Bucataria:
    • 40
    • Persoane 5
    • Medie

    Ingrediente

    Instructiuni si detalii

    Distribuiti

    Ciuperci umplute, pregatite la cuptor poat avea o umplutura care sa contina diverse ingrediente. Eu folosesc de obicei picioarele de la ciuperci, ceapa, bacon si cascaval, dar poate fi folosita branza de burduf, slaninuta, kaizer, diverse ierburi aromate.

    Preparatul poate fi servit atat ca aperitiv dar si ca garnitura la diverse alte preparate din carne.

    Ciupercile care se folosesc sunt de tip champignon mari, astfel incat sa tina mai multa compozitie.

    Pasi

    1
    Gata

    Incingeti cuptorul la 180 grade,

    2
    Gata

    Spalati bine ciupercile si scoateti piciorul. Aveti grija sa nu le rupeti palaria. Tocati picioarele de ciuperca cubulete. Ceapa se curata de coaja si se toaca marunt. Bacon-ul il taiati si pe el patratele.

    3
    Gata

    Intr-o tigaie incinsa la foc mediu puneti putin ulei de masline. Adaugati apoi ceapa si caliti-o pana devine sticloasa. Puneti baconul si picioarele de ciuperca tocate si caliti-le impreuna cu ceapa pana se rumenesc. Aveti grija sa nu ardeti.

    4
    Gata

    Luati tigaia de pe foc si radeti deasupra cascavalul. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati cateva fire de marar sau patrunjel, tocate marunt.

    5
    Gata

    Aranjati palariile de ciuperca intr-o tava incapatoare. Cu o lingura umpleti palariile cu compozitia din tigaie.

    6
    Gata

    Dati la cuptor timp de 20 de minute (sau mai mult, daca e nevoie), pana se rumeneste compozitia.

    7
    Gata

    Serviti ca aperitiv sau ca garnitura la preparate din carne.


    1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt inca aprecieri. Adauga una)
    Încarc...

    Mihai Preda

    Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

    snitel de porc
    anterior
    Snitele de porc
    cartof umplut curcan bruschetta
    urmator
    Cartof umplut, piept de curcan, bruschetta – la cuptor
    snitel de porc
    anterior
    Snitele de porc
    cartof umplut curcan bruschetta
    urmator
    Cartof umplut, piept de curcan, bruschetta – la cuptor

    Adauga comentariu

    Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.