0 0
Conopida pane

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

500g - 1 kg Conopida
3 Oua
Faina
Lapte
Sare
Piper
Ulei

Conopida pane

Bucataria:
  • 30 min
  • Medie

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

Acest fel de garnitura se poate face atat cu conopida cat si cu dovlecei sau ciuperci. Procedeul este acelasi.

Pasi

1
Gata

Conopida se rupe in buchetele mici, se spala si se fierbe in apa cu sare, timp de 10 de minute dupa ce apa a inceput sa fiarba. Nu o fierbeti prea mult pentru ca se va topi

2
Gata

Intre timp amestecati ouale cu sare, faina si lapte, obtinand o pasta groasa, consistenta.

3
Gata

Scurgeti apa si puneti conopida in pasta de ou, amestecand usor, sa nu se rupa.

4
Gata

Puneti o tigaie pe aragaz la incins, adaugati ulei si apoi, cu o lingura, faceti niste chiftelute de conopida. Prajiti pe ambele parti si cand sunt rumenite le puneti intr-un recipient. Procedati la fel pana cand ati terminat toata compozitia.

Mihai Preda

Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

cartofi usturoi
anterior
Cartofi cu usturoi
ghiveci de legume
urmator
Ghiveci de legume
cartofi usturoi
anterior
Cartofi cu usturoi
ghiveci de legume
urmator
Ghiveci de legume

Adauga comentariu

Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.