0 0
Friganele

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Adjust Servings:
8 Felii de paine
1 Ou
100ml Lapte
Faina
Sare
Ulei

Friganele

Bucataria:
  • 10 minute
  • Persoane 4
  • Usoara

Ingrediente

Instructiuni si detalii

Distribuiti

“Friganele” sunt niste banale felii de paine date prin ou cu lapte si apoi prajite in ulei. Cand eram mic mama le facea ori de cate ori ii mai ramanea compozitie de la snitele sau atunci cand mancam mancare de mazare.

Se pot face in cateva minute si sunt foarte delicioase.

Pasi

1
Gata

Bateti oul cu laptele si sarea, adaugati apoi faina pana obtineti o compozitie putin mai groasa decat laptele (cam ca iaurtul).

2
Gata

Incingeti ulei intr-o tigaie si dati focul la potrivit.

3
Gata

Dati feliile de paine prin compozitie pe ambele parti, bine, sa fie cuprinse de compozitie. Puneti apoi in tigaie si prajiti usor pe ambele parti, pana se rumenesc.

Mihai Preda

Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

lasagna vegetala
anterior
Lasagna vegetala
bulgur cu legume
urmator
Bulgur cu legume stir-fry
lasagna vegetala
anterior
Lasagna vegetala
bulgur cu legume
urmator
Bulgur cu legume stir-fry

Adauga comentariu

Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.