0 0
Friptura de miel la cuptor

Share in reteaua sociala:

Sau puteti da copy/paste la acest URL

Ingrediente

Carne de miel (pulpa, coaste)
1 litru Vin rosu
Usturoi (verde sau uscat)
Sare
Boia dulce
Rozmarin
4-5 linguri Ulei

Friptura de miel la cuptor

Bucataria:
    • 120 minute
    • Medie

    Ingrediente

    Instructiuni si detalii

    Distribuiti

    De Paste, pe langa oua rosii, cozonac si pasca, mielul este ”la putere”. Sunt sigur ca sunt destul de multi amatori de o friptura la cuptor, bine f?cuta, aromata si care se topeste in gura.

    Pasi

    1
    Gata

    Se spala carnea si se cresteaza din loc in loc. Se impaneaza cu usturoi, se freaca cu sare, boia si rozmarin. Se unge cu putin ulei si apoi se pune in tava si se stropeste cu vinul rosu.

    2
    Gata

    Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati la cuptor, la foc mic, cam o ora si jumatate-doua, pana cand carnea devine frageda si se ia usor de pe oase. Daca inca nu este facuta, acoperiti cu folia si mai lasati la cuptor.

    3
    Gata

    Cand este facuta, scoateti folia si mai lasati carnea in cuptorul aprins cam 10-15 minute, sa se rumeneasca deasupra.


    1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt inca aprecieri. Adauga una)
    Încarc...

    Mihai Preda

    Salut. Sunt Mihai. Bucatar de familie. Adica gatesc pentru familia mea si din cand in cand pentru prieteni. Nu sunt profesionist, dar gatesc din placere. Daca ai ajuns pana aici inseamna ca tocmai ai citit o reteta scrisa de mine. Sper ca ti-a placut (nu uita sa ii dai o apreciere apasand pe stelutele de deasupra) si iti doresc mult succes sa o incerci si tu. Cauta in continuare si celelalte retete de pe site. Daca ai sugestii imi poti scrie folosind pagina de Contact. "Spor la gatit!" si "Pofta buna!" pofticiosilor tai.

    gulas vita
    anterior
    Gulas de vita
    curcan legume cuptor
    urmator
    Curcan cu legume la cuptor
    gulas vita
    anterior
    Gulas de vita
    curcan legume cuptor
    urmator
    Curcan cu legume la cuptor

    Adauga comentariu

    Vrei sa primesti pe mail retetele noi?Inscrie-te aici.